Szabad a gondolat, bármit alkothatsz.

Kreatív óra

Kreatív óra

9. óra

2022. január 29. - Szivacsagy

Az utóbbi órákon a feladatok között már megjelentek gondolkodást fejlesztő gyakorlatok is (tervezés), így most már nem csak feladatmegoldások várják őket.

Hogy tudják merre tartanak, mi a céljuk, amit szeretnének elérni, kértem őket, hogy rajzolják le, amit a jövőben szeretnének csinálni. Persze ezt tágan értelmeztem, mert nekik egy nyaralás is a jövő, illetve hogy Mi leszek ha nagy leszek.... is.

A munkák között a szokásos elképzeléseket láttam. Sajnos a sok pénzem lesz ... is megjelent.

Viszont volt néhány gyermek, aki nagyon konkrétan odarajzolta a jövőképét (például katona).

9_kreativ_ora_kesz_lapok_page-0034.jpg

9_kreativ_ora_kesz_lapok_page-0024.jpg

9_kreativ_ora_kesz_lapok_page-0023.jpg

Hogy jobban motiváljam őket, külön szinezőt raktam be a lapra a lányoknak (cica), és egy másmilyet a fiúknak (amongus). Ezt nagyon élvezték. Úgy elmerültek a szinezésben, hogy már más dolgokat is beleláttak a rajzba.

Például az amonus figura rajzolásánál volt fiú, aki direkt úgy rajzolta, hogy az egy mexikói among us legyen, de volt aki meg magyarosra színezte a figurát.

9_kreativ_ora_kesz_lapok_page-0019.jpg

9_kreativ_ora_kesz_lapok_page-0017.jpg

A felhasznált anyagok itt elérhetők.

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativora.blog.hu/api/trackback/id/tr2716906288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása